BSC SAFE

Beleggingsstudieclub

Woerden

gong

Op maandag 10 juni 2013 opende de Woerdense BeleggingsStudieClub SAFE de Amsterdamse Beurs.

BSC-SAFE, de jubilerende Woerdense beleggingsclub was uitgenodigd door de Amsterdamse beurs om op maandag 10 juni met de bekende gongslag de beurshandel van die dag te openen.

De beleggingsclub bestaat dertig jaar en heeft dat afgelopen maandag 4 februari gevierd met een geslaagde open avond met sprekers uit de bankwereld en uit eigen gelederen.

BSC SAFE kent een gezellige mix van leden en treedt niet naar buiten. Voor deze gelegenheid werd echter een uitzondering gemaakt en BSC SAFE mocht ruim twintig belangstellenden welkom heten. Het gemêleerde gezelschap, jong en oud, ervaren en beginnend belegger, zorgde voor een levendige discussie. Daar was alle aanleiding toe nadat de heer Istvan de Koning van de Rabobank en clublid Adrie den Blanken tijdens hun inleidingen de nodige gespreksstof hadden aangedragen.

Het werd een leerzame avond voor diegenen die het beleggerspad willen gaan verkennen en een stevige kennistoets voor de routiniers in de goedgevulde zaal.

BeleggingsStudieClub SAFE kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op dit openbaar optreden ter gelegenheid van haar 30ste-verjaardag.