BSC Safe logoLidmaatschap

CertificaatDe beleggingsstudieclub staat open voor iedereen van elke leeftijd, van absolute beginners tot gevorderde beleggers.
Je kan altijd zonder enige verplichting een aantal bijeenkomsten bijwonen en pas daarna beslissen of het iets voor je is!
Mocht je hierin interesse hebben, stuur dan een mail naar: info@bscsafe.nl

Bij aanvang van het lidmaatschap start je met minimaal één participatie. Blijf je lid, dan is het de bedoeling dat je jaarlijks een extra participatie koopt tot je het maximum van vier participaties hebt bereikt. Het geld ingebracht door de aankoop van participaties wordt gebruikt om te beleggen.

Jaarlijks betaal je een contributie van momenteel ca €200,- dat wordt gebruikt om de lopende kosten te betalen (huur zaal, onkostenvergoeding externe sprekers, koffie/thee en twee consumpties per avond, e.d.).

Mocht je ooit beslissen om te stoppen, dan krijg je de tegenwaarde van de participatie(s) uiteraard weer terugbetaald conform de dan actuele waarde. Bij beëindiging van het lidmaatschap binnen het eerste jaar geldt echter een beperkte terugbetaling van 50% over de eerste participatie (in het 2de jaar is dat 75%). Dit is ingevoerd om kortdurend lidmaatschap te ontmoedigen. Wij zien graag leden tegemoet die zich voor langere tijd willen committeren aan de vereniging.

De waarde van een participatie wisselt afhankelijk van de behaalde beleggingsresultaten en bedraagt momenteel ca. €1.520,- (stand nov 2023).

Nb: Op dit moment is er geen ledenstop van toepassing (SAFE kent een maximum van 20 leden).

E-mail: info@bscsafe.nl

Wij zijn gevestigd in Woerden.

Copyright © 2024 - BSC "Safe".