BSC Safe logo

Bijeenkomsten

BijeenkomstElke derde woensdag van de maand vinden, op een vaste vergaderlocatie in Woerden, de bijeenkomsten plaats van 20.00 tot uiterlijk 23.00 uur.

Onze beleggingsavonden bestaan uit twee delen:

  • Het gezamenlijk beheren/beleggen van een ETF-portefeuille. Twee keer per jaar beslissen we aan de hand van een door de leden samengestelde “ideale portefeuille” welke mutaties in deze ETF-portefeuille moeten worden aangebracht. Maandelijks volgen we de resultaten, waarbij bij noodzaak tussentijds ingrijpen in onderling overleg natuurlijk altijd mogelijk blijft. Weet je niet wat een ETF is, geen probleem, dat leren we je snel. Je kan ook alvast hier kijken voor een toelichting: Exchange-traded fund

  • In het tweede deel van de avond wordt ingegaan op de actualiteit en kunnen allerlei soorten en vormen van individuele beleggingsinstrumenten waaronder aandelen aan de orde komen. Doel is om kennis en ervaring uit te wisselen. Ook worden regelmatig presentaties gehouden (door eigen leden óf externe deskundigen) over een specifiek beleggingsonderwerp.

E-mail: info@bscsafe.nl

Wij zijn gevestigd in Woerden.

Copyright © 2023 - BSC "Safe".